MIRKOVIĆ TRAŽI SPAS U KINI!

Autor:

Sport

24.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan ima minus 15 u odnosu na ljutog rivala Crvenu zvezdu na kraju jesenjeg dela Superlige, ali će u Humskoj biti pakleno vruće. Razlog? Vanredni sastanak uprave sa nezadovoljnim trenerom Zoranom Mirkovićem (47), koji je posle cirkusa i meča s Mačvom po zavejanom terenu u Humskoj (0:0) najavio odlazak.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

I dok u javnosti provejava mišljenje da je temperamenti Batica "ohladio glavu" i da će promeniti ploču nakon izjave da se teško snalazi u ovim vremenima i da mora dobro da razmisli šta će dalje, istina je ipak negde između. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Mirković, koji je početkom avgusta potpisao dvogodišnji ugovor s "parnim valjkom", pokušava spas da nađe u Kini. Interesovanje za njegove usluge pokazao je kineski drugoligaš.

- Mirković je bio na kraćem odmoru u Dubaiju i razmišljao je o svemu što se dešava. Ne sviđa mu se celokupno stanje u srpskom fudbalu i teško mu je da se adaptira. Istinita je ta priča o angažmanu u Aziji, ali ni tu nema ništa još konkretno - otkrio je za naš list izvor blizak perspektivnom stručnjaku.

"Grobari" su na iglama, ali ne zadugo, danas će dobiti crno na belo da li Mirković ide ili ostaje u Partizanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading