Na "krovu" se kuju veliki planovi!

Autor:

Sport

25.12.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski sektor Voždovca na čelu sa direktorom Goranom Grkinićem radi svakodnevno i u vremenu pauze nema odmora. Za proleće se sprema jak Voždovac.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Fudbaleri Voždovca

- Voždovac je klub koji ide uzlaznom putanjom, to je vizija kluba i Voždovac to i zaslužuje. Želimo da vratimo Voždovac u gornji deo tabele. Kada se sve sabere i oduzme ova polusezona je definitivno bila za zaborav. Letos jeste bilo grešaka, ali pred nama je još jedna zanimljiva zima. Pred nama je još jedan prelazni rok i želimo dobro da se pojačamo. Ove zime smo napravili dobar transfer, kao i prethodne kada smo odradili dobar prelazni rok- rekao je Goran Grkinić.

Zmajevi će definitivno pojačani u nastavak sezone.

- Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći da naprave razliku na terenu i koja će biti istinska pojačanja za Voždovac. Želimo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da igrači koji dođu mogu da donesu pozitivnu razliku u kvalitetu i pre svega da donesu prednost na terenu- nastavio je Grkinić.

"Zmajevi" su ozbiljno pristupili formiranju planova za nastupajući prelazni rok.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs

- Na spisku želja šefa stručnog štaba imamo desetak imena i u pregovorima smo oko njihovog dovođenja. Želimo da u narednom periodu do 15. januara rešimo pitanje igračkog kadra i da dovedemo igrače na kojima šef insistira- rekao je Grkinić.

Biće i odlazaka.

- Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njihove usluge. Blagojević i Veličković će otići na „pozajmicu“, dok je Luka Milunović blizu odlaska u inostranstvo, odnosno odlaska u Maleziju. Todoru Petroviću je istekao Ugovor i klub neće ponuditi novi. Ugovore su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić- zaključio je Goran Grkinić, direktor FK Voždovac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading