Zvezda dovodi reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

25.12.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde očigledno je rešena da do kraja tekuće godine kompletira tim koji će napasti "duplu krunu" i eventualni plasman u neko evropsko takmičenje. Kockice su počele da se slažu dolaskom Nemanje Milunovića i Miloša Vulića, a sada je na pragu "Marakane" i reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je pronašla novog čuvara mreže. U pitanju je mladi golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević, koji će sa crveno-belima potpisati višegodišnji ugovor. Prema saznanjima "Mozzartporta" visina obeštećenja iznosiće između 250 i 300 hiljada evra.

S obzirom da 201 centimetar visoki čuvar mreže, koji važi za jednog od najtalentovanijih golmana u Srbiji, najverovatnije ne bi mogao već na proleće da pronađe svoje mesto među stativama crveno-belih, moguće je da odmah bude prosleđen nazad u Surdulicu na šestomesečnu pozajmicu, dok bi od leta ušao u otvorenu bitku za poziciju u timu.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Nikola Vasiljević

Čelnici Crvene zvezde Vasiljevića su želeli u svojim redovima još letos, ali tada nije došlo do dogovora. Golman Surduličana i sad imao ponude nekoliko ponuda iz Danske, ali je izabrao Beograđane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading