Piksi "oteo" trenera Zvezdi

Autor:

Sport

24.12.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratislav Živković više nije trener omladinske ekipe FK Crvena zvezda.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Bratislav Živković

Bivši fudbaler crveno-belih i italijanske Sampdorije dobio je poziv Dragana Stojkovića Piksija da se pridruži njegovom stručnom štabu u kineskoj ekipi Gvangdžou R&F.

Omladinci Crvene zvezde su pod Živkovićevim vođstvom imali nekoliko zapaženih nastupa u Ligi šampiona za mlade, a u prvenstvu Srbije zauzimaju drugu poziciju.

Glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić zahvalio se Živkoviću na svemu što je uradio za klub i saopštio da će ga naslediti mladi stručnjak Nikola Puača.

- Živković je preuzeo omladinski tim u teškom trenutku. Vodio ga je veoma uspešno, igranje u Ligi šampiona sa godinu dana mlađih igračima je bilo posebno iskustvo i momci su mnogo naučili od njega. Dobio je ponudu koju je bilo teško odbiti i karijeru će nastaviti u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija. Omladinsku selekciju će nastaviti da vodi Nikola Puača - rekao je Jelić za klupski sajt.

- Puača je bio u Živkovićevom stručnom štabu i sjajno poznaje igrače koji čine omladinsku selekciju, jer ih je predvodio prethodne dve sezone. Prošle sezone je sa momcima 2001. godišta bio šampion Srbije u kadetskom uzrastu uz odlične rezultate i na međunarodnim turnirima - stoji na sajtu FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading