Šta je to Milojević darovao Hilandaru?

Autor:

Sport

24.12.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se prethodnog leta Crvena zvezda vratila na evropsku scenu, navijači najtrofejnijeg srpskog kluba su zadali domaći zadatak ultrasima širom Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

To, pre svega, mislimo zbog koreografija koje smo mogli da vidimo na Marakani u prethodnoh godinu i po dana. Najpre u Ligi Evrope i kvalifikacijama za istu, a onda i u Ligi šampiona i na putu do nje.

Ona protiv Pari Sen Žermena toliko razbesnela predsednika Svetaca Nasera Al-Kelaifija koji je zbog nje čak dva puta zvao predsednika UEFA Aleksandera Čeferina.

Međutim, tu je i jedna koja je posebno draga treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću, a koja je, na kraju, završila u manastiru Hilandar.

Milojević je nedavno dao mini intervju za Telegraf, koji ste mogli da čitate u nedelju, a tom prilikom je na pitanje'' da li postoji koreografija koja mu je ostala u sećanju'' rekao:

- Ima, ona protiv Arsenala. Koreografija Svetog Simeona Mirotočivog. I da vam otkrijem, ta slika se nalazi u Hilandaru kao dar navijača i Crvene zvezde - rekao je Milojević.

Sliku je na inicijativu Milojevića napravio klub, a upravo je trener Zvezde bio taj koji je istu odneo u Hilandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading