Liverpul je prvi, ali Klop ima svoje "bubice"...

Autor:

Sport

25.12.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da činjenica da je njegov tim prvi na tabeli za Božić ne znači ništa, te da i druge ekipe iz vrha imaju jednake šanse da osvoje šampionsku titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Redsi su prvi put posle 2013. godine dočekali Božić na liderskom mestu. U prethodnom slučaju, sezonu su završili kao vicešampioni.

Posle 18 kola oni imaju 48 bodova, četiri više od drugoplasiranog Mančester Sitija, a šest u odnosu na Totenhem. Čelsi i Arsenal su u minusu od 11 poena, ali Klopa to ne zavarava.

- Niko nije ispao iz trke. Svi timovi su u igri za titulu i to je normalna situacija - kaže Nemac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Novinare je zanimao i odgovor na konstataciju menadžera Totenhema Mauricija Poketina, koji je posle pobede nad Evertonom 6:2 rekao da su Crveni, uz Siti, najveći favoriti za naslov prvaka.

- Gledao sam tu utakmicu. Everton je igrao više nego OK, ali je Totenhem bio neverovatan i slavio tako ubedljivo. Za mene, oni su sve vreme kandidati za titulu, tako da mi nije jasno što su ljudi iznenađeni njihovim igrama i rezultatima. Slična je situacija i sa Arsenalom i Čelsijem, koji su odlični - zaključio je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading