SKANDAL POTRESA SERIJU A: Anćeloti besan kao ris!

Autor:

Sport

27.12.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je u poslednjoj utakmici 18. kola Serije A pobedio Napoli 1:0 u sudijskoj nadoknadi golom Lautara Martineza. Međutim, ono što se desilo na "Đuzepe Meaci" je potreslo celu Italiju, a i svet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Naime, navijači Intera vređali su štopera Napolija Kalidua Kulibalija na rasnoj osnovi. Nakon navijača Lacija, Atalante i Juventusa, pristalice Intera su uputili salve uvreda na račun pouzdanog defanzivca.

Senegalac se oglasio na Tviteru.

- Razočaran sam porazom, ali više što sam ostavio svoju braću. Ali ponosan sam na boju moje kože. Ponosan sam Francuz, Senegalac, Napolitanac, čovek- napisao je Kulibali.

Naravno, nije moglo da prođe bez komentara Karla Anćeloti koji je osuo drvlje i kamenje na italijanski savez.

- Tri puta smo tražili prekid utakmice i tri puta su preko službenog razglasa objavili upozorenje. Koulibali je bio nervozan i atmosfera nije bila dobra. Nastavili su utakmicu iako smo tri puta tražili prekid. Govore nam da će se utakmice prekidati, ali kada? Nakon pet ili šest upozorenja? Možda moramo uzeti stvar u svoje ruke i sami prestati igrati. Verovatno će nam uzeti bodove ako napustimo teren, ali spremni smo i na to. Ovakve stvari nisu dobre za italijanski fudbal- iskren je Anćeloti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading