NEPRIKOSNOVENI SRBIN: Potukao najskupljeg na svetu i ostao nedodirljiv!

Autor:

Sport

27.12.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžil van Dajk prerasta u jednog od vođa Liverpula, jer je odbrana kojom komanduje ove sezone u Premijer ligi na 19 mečeva primila svega sedam golova, dok tim Jirgena Klopa još uvek ne zna za poraz i na prvom je mestu.

Nemanja Vidić

Ipak, čini se da su se pojedini malo zaneli kada je reč o upoređivanju holandskog defanzivca sa legendarnim Nemanjom Vidićem, jer je naš as ubedljivo odneo pobedu u jednom glasanju.

Gotovo 400.000 ljudi je na društvenim mrežama imalo priliku da glasa ko je bolji - Nemanja Vidić u "najboljem dobu" ili Van Dajk.

 

 

Za 58 procenata glasača to je bio nekadašnji kapiten Mančester junajteda, dok je ostalih 42 glas dalo najskupljem štoperu u istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil van Dajk

- Šta, porede ga sa Vidićem? Nije mu ni blizu, on je bio prava životinja u defanzivi - glasio je jedan od mnogih sličnih komentara na ovu temu.

Virdžilu svakako preostaje dosta trofeja i požrtvovanja kako bi prišao jednom od najvećih, ako ne i najvećem defanzivcu kojeg je Premijer liga gledala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading