STOJKE: RADNIČKI KO ARKANOV OBILIĆ

Autor:

Sport

29.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički iz Niša je kao Arkanov Obilić, a kako igra "Real sa Nišave", deluje da je bolji od Reala iz Madrida, ironično je poručio golman Partizana Vladimir Stojković (35) i na taj način jasno i žestoko opleo po Nišlijama! Ekipa Nenada Lalatovića nalazi se na drugom mestu Superlige sa devet bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu i ima šest bodova viška u odnosu na crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport

Stojković je najavio da će Radnički osvojiti Kup Srbije i to u dogovoru sa Crvenom zvezdom, kao i da nema potrebe da se igra prolećni deo šampionata jer je svima jasno da će Nišlije teško gubiti bodove.

- Da pitate sve igrače Partizana, ubeđen sam da bi rekli da odmah počne nova sezona. Neka se završi ova, da se Zvezda i Radnički dogovore. Ne da se dogovore, već neka Radnički uzme kup i neka počne sve ispočetka - rekao je Stojković u opširnom intervjuu za "Mondo".

Dugogodišnji čuvar mreže nacionalnog tima ironično je dodao da je Nišlijama mesto u španskoj Primeri.

- Videćemo. Mi ćemo se boriti dokle god nam bude dozvoljeno da se egal borimo. Ne želim ničije uspehe da umanjim, ali postoji statistika gde je Real sa Nišave bolji od Reala iz Madrida. Što bi rekao šef Bata Mirković: "Nemam šta više da kažem! Šta reći?" To je stvarno fenomen. Za njih je španska liga, da igraju sa Realom i Barsom. Zaslužili su to. Ali... Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iskusni golman smatra da jedino Zvezda i Partizan mogu da osvoje bodove protiv niškog tima.

- Mislim da će Radnički morati da napreduje još u odnosu na nas da bi finiš mogao da igra rasterećeno. Imaju utakmice protiv Partizana i Zvezde, tako da će morati da imaju više bodova nego što te dve utakmice mogu da im oduzmu.

Stojković se osvrnuo i na reprezentaciju u koju nije pozivan posle Mundijala u Rusiji.

- Što se reprezentacije tiče, ne bih tu mnogo dodavao i oduzimao. Želim joj sve najbolje i puno sreće. Reprezentaciji nikad neću reći ne.

 

Ako je Zvezda tukla Liverpul, može valjda i nju neko

Dotakao se Vladimir Stojković i večitog rivala Crvene zvezde, kojoj je čestitao na pobedi nad Liverpulom u Ligi šampiona, ali je podvukao da je čudno da crveno-beli nemaju poraz u Superligi.

- Neosporan je uspeh u Ligi šampiona. Zvezda je napravila dobru grupu igrača, ima atmosferu. Verovatno joj se dosta toga vratilo zbog svih malera u prošlosti, ali su i sami zaslužni. Svaka čast, to poštujem i za svaku je pohvalu. Videli ste da i Zvezda može da savlada Liverpul, pa bi tako neko u Srbiji mogao i nju da pobedi - kazao je Stojke.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading