PORUKA IZ HUMSKE: NEKA NAS REŠETAJU ALI I ZVEZDU I SVE DRUGE

Autor:

Sport

22.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni upad pripadnika Uprave kriminalističke policije Srbije nije puno potresao čelnike Partizana. Nadležni organi danima su češljali prostorije u Humskoj tražeći dokaze u predmetu po krivičnoj prijavi koju je povodom izborne skupštine 2016. podneo Nenad Bjeković ispred poražene strane, a da li je nešto pronađeno, ostaje da se vidi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Međutim, počasni predsednik crno-belih Ivan Ćurković u razgovoru za Srpski telegraf negira optužbe jer, kako kaže, nema razloga za brigu, već ironično čestita svima koji učestvuju u istrazi.

- U Partizanu je sve čisto, a na skupštini je sve bilo regularno. Mi smo ozbiljni, imamo sve zapisnike sa zasedanja crno na belo. Uopšte ne razumem zašto se vodi istraga, ali nek nadležni rade svoj posao uzalud kad ništa nije sporno. Svaka im čast na revnosti, voleo bih da tako postupaju i u drugom slučajevima koje vode. Bilo generalno u državi ili u vezi sa drugim klubovima. Svi smo isti pred zakonom, pa nek nas kako kažete češljaju ili rešetaju. Bilo Partizan, Crvenu zvezdu ili nekog trećeg - jasan je Ćurković.

On naglašava da jedina "neregularnost" na skupštini ide podjednako na dušu i aktuelne vlasti u Partizanu i opozicije koja je i podnela krivičnu prijavu.

- Svi zajedno smo krivi za onu gungulu. To je slika našeg sporta, ali ne i povod za reakciju nadležnih organa. Tačno je da je bilo vandalskog ponašanja, ali šta smo drugo mogli i da očekujemo kad je sednica zakazivana i odlagana tri puta. Kad se sve sleglo, legalno smo izabrali rukovodstvo kluba sa tesnom, ali dovoljnom većinom - dodao je počasni predsednik Partizana.

 

Partizan - Mačva nije registrovano

Prva utakmica 21. Superlige Srbije između Partizana i Mačve (0:0), koja je odigrana u petak 14. decembra, još uvek nije zvanično registrovana. Vladimiru Bulatoviću, direktoru Superlige, propisi dozvoljavaju da tačku na bilo koju utakmicu prvenstva stavi u roku od 30 dana po njenom okončanju. Shodno članu 87 propozicija takmičenja proces može da se otegne čak do 14. januara iako je praksa pokazala da se svi mečevi registruju u prvih 48 časova posle završetka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading