Policija u Humskoj: Krivična prijava Bjekovića

Autor:

Sport

21.12.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivična prijava koju je potpredsednik FS Srbije Nenad Bjeković podneo nakon izbora aktuelnog rukovodstva FK Partizan inicirala je dolazak pripadnika Uprave kriminalističke policije u prostorije kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion u Humskoj

"Informer" piše da policija već desetak dana prolazi kroz dokumente vezane za izbor aktuelnog klupskog rukovodstva po prijavi koju je podneo Bjeković.

- Policija već nedelju dana dolazi u klupske prostorije na stadionu i češlja papire. Proveravaju da li je počinjeno neko krivično delo prilikom izbora delegata, odnosno da li su svi glasači bili legalno izabrani - rekao je izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Bivši fudbaler i funkcioner FK Partizan Nenad Bjeković podneo je krivične prijave protiv Milorada Vučelića, Vladimira Vuletića i Miloša Vazure nakon Skupštine održane 2016. godine na kojoj je izabrano aktuelno rukovodstvo kluba iz Humske.

Svima je i dalje u sećanju da je Partizan dobio novog predsednika i članove najužeg rukovodstva iz trećeg puta, pošto su aktuelni čelnici uspeli da obezbede prisustvo 33 od 65 delegata, što je bio minimum.

- Ljudi iz kluba su prilično mirni. Uvereni su da je sve urađeno po propisima i da nema nikakve bojazni da je nešto učinjeno van zakona - poruka je izvora koji je govorio za "Informer".

Pripadnici UKP obavestiće nadležno tužilaštvo o rezultatima istrage, a nakon toga će se odlučivati ima li osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv nekoga iz FK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading