"GROBARI" MOLE: Vrati nam se, Tole!

Autor:

Sport

21.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" mole: Vrati nam se, Tole! Navijači Partizana žele da na čelu kluba iz Humske ponovo vide Tomislava Karadžića (79)!

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari"

Pristalice crno-belih kontaktirale su sa čovekom koji je "parni valjak" vodio u sezoni 2007/08. i saopštili mu da bi na kraju sezone uz njihovu podršku ponovo mogao da preuzme Partizan. Te 2008. Tole je posle osvojene duple krune prešao na mesto predsednika FSS, a postavio je temelje šestogodišnje dominacije crno-belih srpskim fudbalom. Zbog toga i ne čudi što je jedan od ljubimaca "Grobara", koji koriste svaku priliku kada se Karadžić pojavi u Humskoj da pokažu ljubav prema njemu. A ona je obostrana, s obzirom da Tole nikada nije krio emocije prema navijačima Partizana.

- Navijači Partizana su još jednom dokazali da su najveći stimulans u bitisanju svakog kluba i zbog njih se fudbal igra. Partizanov navijač je bio i ostao nešto posebno u svetu fudbala, nešto najbolje što fudbal može da ima. To je publika kojoj dugujem najveću zahvalnost za sve godine podrške kada sam bio izložen besmislenim napadima i uvredama od onih koji su na fudbal gledali pogrešnim očima, a ne na igru koja Srbiji, klubovima i reprezentaciji može podariti bolje sutra - izjavio je jednom prilikom Karadžić.

Očekuje se da okupi jak upravni odbor

Ukoliko se ostvare želje navijača Partizana, od Tomislava Karadžića bi se očekivalo da okupi jak upravni odbor, sastavljen od privrednika koji su spremni da investiraju svoj novac u klub. Međutim, krštenica je u ovom slučaju možda i najveći problem za Toleta, s obzirom na to da će u februaru napuniti 80 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading