ZVEZDA IPAK DOVODI U OVOM PRELAZNOM ROKU: Crveno-beli se pojačavaju u napadu!

Autor:

Sport

30.12.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zainteresovana za napadača Sent Etjena Roberta Beriča.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Berič je 2015. godine stigao u Sent Etjen, klub za koji nastupa Neven Subotić, ali nije uspeo da se nametne. Slovenac je u francuski klub došao iz Rapida iz Beča za 7,5 miliona evra, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmnici u belgijskom Anderlehtu.

Dvadesetsedmogodišnjak je ove sezone za Sent Etjen nastupio 10 puta i postigao tri pogotka, ali čelnici tog kluba su već odlučili da mu ne produže ugovor, koji ističe na kraju ove sezone, iako bi Zvezda volela da posao sa Beričem "završi" već u januarskom prelaznom roku, , prenose francuski mediji. Beričev gent Amir Ružnić izjavio je da je letos Sent Etjen odbio ponudu Dinama iz Kijeva za njegovog klijenta.

- Sent Etjen mu tada nije dozvolio da ode, a onda je zamoljen da potpiše novi ugovor. Ali, od tada nijedan zvanični predlog na tu temu nije postavljen - rekao je Ružnić.

Berič je u sezoni 2014/15, kada je u dresu Rapida upisao 27 golova na 33 prvenstvene utakmice. Zvezda trenutno u napadu ima nekoliko opcija, a to su Ričmond Boaći, Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić i Milan Pavkov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading