Zvezda dovodi pojačanje, ali...

Autor:

Sport

30.12.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će se mladi slovački reprezentativac Erik Jirka ove zime pridružiti četi Vladana Milojevića. Doveden u finišu letnjeg prelaznog roka, talentovani krilni fudbaler je ostavljen u redovima Spartaka iz Trnave kako bi skupljao minute i iskustvo.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U ostatku sezone nije ostavio impresivan utisak. Nije bio učinak izražen u golovima i asistencijama u mečevima Liga Evrope, ali je Vladanu Milojeviću zapao za oko zbog fantastičnih fizičkih predispozicija i sprinterskih sposobnosti.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je istakao da još nije rešen status mladog Slovaka, ali prema informacijama iz njegove otadžbine vrlo je realno da bude prosleđen na novu pozajmicu.

- Moguće je da će Crvena zvezda Jirku ponovo poslati na pozajmicu. Ali, na našu žalost, to neće biti Spartak iz Trnave - rekao je sportski direktor Trnave Marian Černi.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Erik Jirka

Za sada, postoje indicije da bi novi klub mladog Jirke mogao da bude Zemun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading