SOLSKJERE, ŠTA TO NAPRAVI OD JUNAJTEDA: Pogba se zasladio "trešnjicama"

Autor:

Sport

30.12.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Burnmaut na svom stadionu sa ubedljivih 4:1 i tako nastavili niz od tri pobede. Očigledno je Ole Gunar Solskjer uspeo nešto da promeni u taboru svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje na "Old Trafordu"

Kakva utakmica za kraj godine je viđena na "Old Trafordu". Konačno su navijači domaćih mogli da uživaju, iako im to ove sezone nije često omogućio njihov voljeni klub. Dolazak Norvežanina Solskjera na mesto šefa stručnog štaba ozbiljno je razmrdao Junajted.

Francuz Pol Pogba konačno radi ono zbog čega je papreno plaćen. Ne samo da namešta golove, već ih i postiže. Udahnuo je ne samo on već čitav tim iz crvenog dela Mančestera neku novu energiju pa su tako na samo tri meča (svi okončani pobedama) uspeli da postignu čak 12 golova (do tada postigli svega 29). Istina, jesu igrali sa, bar na papiru, slabijim rivalima, ali ovo je svakako fantastičan podatak.

Utakmica protiv Burnmauta rešena za već posle 33 minuta igre kada je Pogba svojim drugim golom na meču (prvi postigao u 5. minutu) najavio konačan ishod. Da stvar po goste bude gora pobrinuo se Markus Rašford svojim pogotkom u 45. minutu, ali je nekadašnji igrač Čelsija Natanijel Ake u nadoknadi prvog poluvremena uneo kakvu takvu dozu neizvesnosti u susret.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer na meču protiv Burnmauta

Ipak, da stavi tačku na treći vezani trijumf Junajteda pobrinuo se, na ovom meču, rezervista Romelu Lukaku i postavio konačan rezultat utakmica. Do kraja jedini detelj vredan pažnje bio je nesmotreni start Erika Baija koji je zaradio direktan crveni karton te neće moći da pomogne svom timu na narednom meču. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading