Predosetio je šta ga čeka: Šekularac imao ozbiljnih zdravstvenih problema!

Autor:

Sport

05.01.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac preminuo je ove subote u 81. godini života. Čuveni igrač imao je ozbiljnih zdravstenih problema sa srcem, a čak je preživeo i srčani udar pre nekoliko godina!

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Šekularac

- Mogao sam da umrem, čim se oporavim ići ću u Urgentni centar da zahvalim lekarima što su me spasili. Niko me iz Zvezde nije zvao ni posetio, jer niko ni ne zna šta mi se desilo - rekao je za Telegraf legendarni fudbaler Crvene zvezde još 2014. godine.

Legenda Crvene zvezde, Dragoslav Šekularac, za nekoliko minuta izbegao je sigurnu smrt! Njemu se pre četiri godine izlila voda u pluća, a ishod nije bio koban samo zahvaljujući pravovremenoj reakciji lekara Urgentnog centra.

- U jednom momentu sam počeo da se gušim, nisam znao šta se dešava! Pozvao sam lekare koji me nisu ozbiljno shvatili sve dok nisam rekao ime i prezime. Onda su brzo reagovali, odveli me u bolnicu, ispumpali mi vodu iz pluća i smestili u apartman - rekao  je popularni Šeki, druga "Zvezdina zvezda", koji je 2001. godine doživeo srčani udar.

Njemu su kasnije iste godine ugrađena dva stenta na srcu te je morao da miruje šest meseci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading