STIŽU PONUDE: Partizan prodaje najboljeg igrača?

Autor:

Sport

06.01.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre godinu dana crno-beli su odbili ponudu "tešku" milion evra za defanzivca Nemanju Miletića. Da li će ove zime doći do transfera?

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Partizana tokom prethodnih godinu dana bio je Nemanja R. Miletić, momak koji pokriva pozicije desnog beka i štopera. Dobrim igrama u crno-belom dresu Miletić je stigao i do dresa sa državnim grbom, pa ne bi bilo čudno ukoliko Partizan ove zime u slučaju dobre ponude proda momka iz Kosovske Mitrovice.

- Ne zna se šta nosi dan, šta krije noć. Videćemo, čudan je januar. Imam ugovor s Partizanom, rođendan (16. januar) ću sigurno dočekati u Humskoj - poručuje Miletić u izjavi za "Žurnal".


Pre godinu dana Partizan je za Miletića imao ponudu "tešku" milion evra. Zanimljivo je da se javio klub iz MLS-a.

- Očekujem ponude, ne znam visinu. Orlando je tad slao milion, u Humskoj nisu hteli ni da čuju - kaže Miletić.
RepublikaFoto: partizan.rs
Nemanja R. Miletić

Sam igrač nema dilemu, "lige petice" ili Turska.


- Voleo bih Francusku, Italiju... Igrao sam u Belgiji, tamo se forsira sličan stil, međutim, 'lige petice' veći su izazov. Ne bih se bunio ni za Tursku, recimo - zaključuje Miletić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading