Murinjo pronašao angažman?

Autor:

Sport

06.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tražen kao nekad, ali Žoze Murinjo neće biti dugo na biro rada posle otkaza u Mančester junajtdu. Gotovo svi mediji iz Portugala danas su objavili vest da predsednik Benfike Viera želi da napravi pravi mali podvig i na La Luž dovede Specijalnog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

"Orlovi" igraju slabo ove sezone, teško će do titule prvaka Portugalije, pa je pravi trenutak da „restartuju“ sistem. Dolazak Murinja sigurno bi animirao navijače, mada taj posao neće biti lak.

Vest o Vijeirnoj nameri da dovede Murinja preneli su svi relevantni mediji iz Portugala. Razlikuju se samo nijanse. Rekord piše da je Murinja već odbio Benfiku, mada je reč o mediju koji preferira velikog rivala, Sporting. Ožogo, pak, prenosi da je Murinjo ozbiljna opcija od leta i da novac nije problem, već harizmatični trener želi da vidi kakvu ekipu može da mu obezbedi uprava Benfike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading