Srbinu otkaz posle jednog meča!

Autor:

Sport

07.01.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

udbalska federacija Tajlanda smenila je munjevito srpskog stručnjaka Milovana Rajevca sa mesta selektora ove reprezentacije i to posle prvog poraza na Kupu Azije od 4:1 koji su doživeli juče protiv Indije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milovan Rajevac na meču protiv Indije

nformaciju je potvrdio predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Somjot Pompanmuang, koji je odmah imenovao i naslednika srpskom stručnjaku, a to će biti izvesni stručnjak Sirisak Jotkahaktaji.

- Trener i njegov stručni štab su odgovorni za poraz od Indije i snosiće posledice. Razočaran sam i kao predsednik i kao navijač Tajlanda, ali verujem da još uvek možemo do drugog kruga i da je povaj potez korak u tom smeru. Kada se javi problem nemam pravo da okrećem glavu, moram da povučem konkretne poteze - rekao je Pompanmuang.

Pored Rajevca, tabor Tajlanda su napustili i njegovi pomoćnici, pa se tako završila neslavna avantura srpskog stručnjaka posle samo 18 utakmica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading