Evo kada Milivojević ponovo postaje "orao"

Autor: Tanjug

Sport

08.01.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević dobiće poziv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport

Takav epilog najavile su i Krstajićeve reči, ali i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, pa se očekuje da se reši sukob na relaciji selektor - Milivojević započet na Mundijalu u Rusiji.

Tada je Milivojević imao mnogo zamerki na taktiku Krstajića odmah nakon duela sa Švajcarskom (1:2), kasnije je i sve češće javno izražavao nezadovoljstvo, propustio i kompletnu Ligu nacija, ali je selektor ponavljao da mu ne zamera i da će ga pozvati kada dođe pravo vreme, iako je vezista bio optužen za pokušaj puča.


U novoj godini, gde Srbiju čeka veliki zadatak da se plasira na EURO posle dve decenije, prvi čovek FSS-a Slaviša Kokeza smatra da je vreme da Milivojević ponovo obuče dres "orlova".

- U ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija sa obe strane, ali mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju, isto kao što selektor nema pravo da ga ne pozove u nacionalni tim - rekao je Kokeza za Žurnal.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfzburgu 20. marta, a pet dana kasnije igra u Lisabonu protiv aktuelnog šampiona Evrope na startu kvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading