POGBA: Uvek i svuda problem je bio Murinjo

Autor:

Sport

08.01.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbe Florentin, je govorio za španske medije o bivšem menadžeru "crvenih đavola" i njegovom načinu rada u timu sa "Old traforda".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Dok je još Žoze Murinjo bio u Mančester junajtedu mediji su bili puni priča da se on ne slaže najbolje sa Polom Pogbom. Čak su se pojavljivali i snimci njihovih oštrih pogleda i hladnih pozdrava na treninzima, a verovatno je brat Pola Pogbe dovoljno pouzdan izvor koji može da govori o odnosu ove dvojice velikih ega. 

- Problem je bio Murinjo, ništa više. U svlačionici, van nje, svuda je on bio problem. Ono što sam video od Murinja, uvek je hteo da bude u centru pažnje. Pol to nije ni primećivao. Treba da ga poštuješ i on će poštovati tebe. Veruješ mu i on će odigrati velike utakmice - kazao je Florentin Pogba. 

Pogba stariji je inače trenutno u Elčeu na probi, a ovaj reprezentativac Gvineje je igrao još za Genčlerbirli, za Sent Etjen, Sedan i za Seltu B. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading