PARTIZAN POČEO PRIPREME BEZ RIKARDA: Najbolji strelac crno-belih izostao sa prozivke!

Autor:

Sport

09.01.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za drugi deo sezone u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Fudbaleri Partizana

Trener Zoran Mirković prozivku je zakazao za 10 sati, potom se obratio ogračima, kao i sportski direktor crno-belih, a pola sata kasnije su istrčali na teren, na prvi trening u 2019. godini.

- Prvi blok priprema ćemo do 25. Januara provesti u Beogradu i tada putujemo u Tursku. Zatim se 8. februara vraćamo u Srbiju. Pre puta u Tursku igraćemo dva meča, a u Turskoj četiri utakmice- rekao je Mirković.

Ivica Iliev je ohrabrio igrače i istakao očekivanja za 2019. godinu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Poželeo bih vam mnogo vere, vere u sebe, u saigrača, u trenera i upravu, ne u reči. Želim vam mnogo hrabrosti i da junački sve prođemo, noseći junački ovaj dres. Želim da na terenu budemo najbolji i kao jedno- rekao je Iliev.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić, Aleksandar Popović (golmani), Luka Cucin, Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Bojan Balaž, Nemanja R. Miletić, Zlatan Šehović, Slobodan Urošević, Nemanja G. Miletić (odbrana), Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Nebojša Kosović, Danilo Pantić, Filip Stevanović, Saša Ilić, Armin Ðerlek, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Marko Janković, Jovan Kokir, Ðorđe Ivanović (vezni red) i Nemanja Nikolić (napad).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading