Mirković o pojačanjima...

Autor:

Sport

09.01.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nastavljaju rad punom parom pred nastavak sezone. Strateg crno-belih je rekao kako ne postoje konkretne ponude ni oko odlazaka, a ni dolazaka, a plan za pripreme je spreman sa trenutnim igračkim kadrom.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Kad se vratite sa odmora uvek vam fali još neki dan, ali dobro je sve u svemu. Nemamo za sada pojačanja,  idemo sa ovim kadrom dok ne bude nekih dešavanja u oba pravca. Ništa konkretno ne postoji u ovom trenutku ni oko odlazaka niti oko dolazaka u klub- rekao je Mirković.

Crno-beli mogu da računaju na mlađe kategorije i neki od njih će se priključiti na pripremama.

- Planiram da povedem Pavlovića i Stevanovića od mlađih igrača, a možda i još dvojicu. Đerlek je dobio boginje i nadam se da će on kao i Janković biti spremni uskoro za uune treninge- rekao je strateg crno-belih.

Pre odlaska na pripreme u Tursku Partizan će odigrati dva meča u Srbiji.

- Teleoptik i možda jedan meč sa domaćim prvoligašem su u planu dok budemo boravili u Beogradu, pre odlaska u Tursku. Sutra i prekosutra ćemo obaviti testiranja igrača kako bismo videli ko je na kakvom nivou- zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading