(FOTO) Milojevićevih 33: Šampion Srbije pali motore!

Autor:

Sport

11.01.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije pokreće mašineriju. Prozivkom trenera Vladana Milojevića, fudbaleri Crvene zvezde danas započinju pripreme za prolećni deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli će tri dana raditi u Beogradu, pa kreću u Terme Čatež, gde će boraviti do 23. januara.

Drugu, važniju fazu priprema, lideri Superlige imaće u Antaliji, od 26. januara do 9. februara, gde će odigrati i pet prijateljskih utakmica, rivali su Vaker Nordhauzen, Austrija, Ludogorec, Rabotnički i Maribor.

Treneru Vladanu Milojeviću na prozivci se javilo 34 fudbalera, među kojima su novajlije Nemanja Milunović (BATE Borisov), Erik Jirka (Spartak Trnava) i Miloš Vulić (Napredak Kruševac).


U odnosu na prvi deo sezone nema Nenada Krstičića koji je otišao u atinski AEK i Nemanje Milića (BATE Borisova), dok Miloš Degenek ima obaveze sa reprezentacijom Australije na Azijskom kupu, a Mohamed El Fardu Ben dolazi sutra.

Evo igrača na koje računa Vladan Milojević.

Foto: Srpski telegraf

Inače, prozivka je bila zakazana za 9. januar, ali je odložena zbog komemoracije i sahrane legende crveno-belih, Dragoslava Šekularca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading