(VIDEO) NIJE GOTOVO SA POJAČANJIMA: Milojević otkrio planove crveno-belih!

Autor:

Sport

11.01.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde okuli su se na startu priprema za prolećni deo sezone u kojem napadaju "duplu krunu". Treneru Vladanu Milojeviću na prozivci se javilo 34 fudbalera, strateg crveno-belih je označio obe titule kao cilj, ali je govorio i o mogućim pojačanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Prioriteti su nam obe titule, titula šampiona i Kup, odigrali smo dobru sezoni i što se tiče evropskih i domaćih utakmica, što nam daje podstrek i nadu da radimo još vrednije i daćemo sve od sebe da dođemo do tih ciljeva- rekao je Vladan Milojević.

Nije želeo strateg crveno-belih ništa da prejudicira.

- Sistem takmičenja je jako težak, format je takav da se dele bodovi, ne bih da govorimo toliko unapred, ima još pretendenata na titulu, polako- skroman je Milojević.

Nedavno su crveno-bele pojačali Nemanja Milunović (BATE Borisov), Erik Jirka (Spartak Trnava) i Miloš Vulić (Napredak Kruševac), ali nije gotovo na "Marakani" sa pojačanjima.

- Ukoliko se pojavi igrač na tržištu koji nam je interensantan, naravno da ćemo reagovati, na bilo kojoj poziciji da igra, jer ne razmišljamo samo o polusezoni, već i o budućnosti. Za sada sam zadovoljan igračkim kadrom- rekao je Milojević.

Crveno-beli će u Beogradu raditi do nedelje kada putuju u slovenačku bazu Terme Čatež, a onda od 26. januara do 9. februara biće u turskoj Antaliji.

Zakazane su i prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading