Umesto Prijovića - Srbin!

Autor:

Sport

12.01.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je juče dočekan kao najskuplje pojačanje u istoriji Al Itihada, a u Solunu je ostavio slomljena srca. Prihvatio je astronomski ugovor u Saudijskoj Arabiji i borbu za opstanak sa Al Itihadom, umesto borbe za titulu u Grčkoj. PAOK je sada prinuđen da usred sezone traži zamenu za najboljeg igrača i strelca. Doduše, 9.000.000 evra koje su dobili za obeštećenje (milion ide Legiji) će im olakšati potragu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

Pominju se brojna imena koja bi mogla da naslede Prijovića, a jedno od njih je i Nemanja Nikolić. Srbin iz Sente koji je nastupao za mađarsku reprezentaciju, trenutno igra za Čikago u američkoj MLS ligi, a mogao bi da nasledi nekadašnjeg saigrača iz Legije.

Tu vest je objavio poljski novinar Pjotr Kožminski koji je ekskluzivno i najavio odlazak Prijovića u Al itihad i detalje tog transfera i ugovora koji je Srbin dobio na Bliskom istoku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Nikolić

Nikolić i Prijović su nekada činili sjajan tandem u dresu Legije sa kojom su osvajali trofeje u Poljskoj i igrali u Ligi šampiona. Igrali su godinu i po dana zajedno, a onda su u istom prelaznom roku napustili Varšavu. Nikolić se odlučio za Ameriku, Prijović za Grčku. I obojica su nastavili da rešetaju mreže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading