BLIZU JE: Prijović potpisuje za novi klub?

Autor:

Sport

06.01.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je da Arapi uzalud „kreče“ i da neće privoleti PAOK da proda Aleksandra Prijovića. Tim pre što se ni snažnom srpskom napadaču nije išlo u Aziju. Međutim današnja štampa u Saudijskoj Arabiji tvrdi da će najbolji strelac solunskog kluba uskoro pojačati tim Slavena Bilića.

RepublikaFoto: twitter.com/PAOK_FC
Aleksandar Prijović

To „uskoro“ znači već sutra. Prema njihovim rečima Prijović će već sutra doputovati u Džedu i to preko Beograda, a posle završnih pregleda i medicinskih testova trebalo bi da stavi paraf na „bogovski“ ugovor sa Al Itihadom.

Pisali smo prethodnih dana da tim za koji igra Aleksandar Pešić nudi Prijoviću platu od 450.000 evra mesečno. Takve uslove retko ko može da mu ponudi u Evropi. Zov arapskog novca nije impresionirano Prijovića u prvom trenutku. Međutim, tim iz Arabije je pojačao pritisak na PAOK. Solunjani će na ime obeštećenja dobiti 10 miliona evra... Pored Al Itihada za Prijovića su bili zaintertesovani Bordo i dva kluba iz Čempionšipa. Ipak, finansijski nisu mogli da isprate ovu ponudu.

Prijović je imao godinu iz snova u crno-belom dresu kluba iz Soluna. U prošloj kalendarskoj godini postigao je 25 golova. Nametnuo se kao lider tima koji gazi ka tituli šampiona Grčke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading