SVI SE SMEJU MITROVOM FULAMU: Ranijerijevi momci ušli u istoriju, Salah vratio Liverpul na pravi put!

Autor:

Sport

12.01.2019

16:59 >> 19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama neće po dobrom pamtiti gostovanje Barnliju u 22. kolu Premijer lige, jer su napravili nešto o čemu će se pričati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Barnli - Fulam

Na kraju prvih 45 minuta semafor je pokazivao 2:1 u korist domaćina, a zahvaljujući autogolovima ekipe Klaudija Ranijerija u 20. i 23. minutu!

Londonski sastav je poveo posle 120 sekundi preko Andrea Širlea, međutim, Džo Brajan i Denis Odoi su pogađali sopstvenu mrežu.

Time je ekipa za koju nastupa Aleksandar Mitrović postala prva nakon Svonsija još od 2017. godine koji je dva puta uspela da matira samu sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Fulam

Naš golgeter Aleksandar Mitrović praktično je bio nevidljiv u prvom poluvremenu na stadionu "Turf Mur".

Na ostalim terenima nije bilo iznenađenja. Liverpul je sa penala stigao do pobede i vratio se na pravi put, onaj koji ga vodi ka tituli. Kristal Palas našeg Luke Milivojevića poražen je na svom terenu od Votforda posle preokreta "stršljenova".

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa, Čelsi je savladao Njukasl 2:1. Pedro je u 9. minutu "plavcima" doneo prednost, da bi rezultat poravnao Klark u 40. minutu. Tri boda Sarijevoj ekipi doneo je Vilijan.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading