"Zvezdaš" prešao na Ostrvo!

Autor:

Sport

14.01.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je u Španiju kao veliko pojačanje, ali i zalog za budućnost. Kako nije bilo mesto u prvom timu Valensije da pokaže šta zna, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić narednih šest meseci provešće na pozajmici.

RepublikaFoto: www.crvenazvezdafk.com
Uroš Račić

Klub sa Kanarskih ostrva, Tenerife,  objavio je da još samo lekarski pregledi dele nekadašnjeg vezistu Crvene zvezde od potpisivanja pozajmice do 30. juna 2019. godine.

- Tenerife koriste ovu priliku da požele dobrodošlicu Urošu Račiću i požele mu uspeh na sportskom i privatnom plau tokom boravka u plavo-belom taboru - navodi se u kratkom saopštenju na sajtu kluba i dodaje da će navijači biti obavešteni kada Račić sleće na Kanare, ako neko poželi da ga dočeka.

Podsetimo, Račić je prošle polusezone bio redovan u rezervnom timu Valensije u Segundi B, povremeno je trenirao i sa prvom selekcijom, ali zbog loših rezultata trener Marselinjo Toral nije imao previše prostora da ga gurne u vatru. Na Tenerifama će biti druga priča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading