UJEDINJENI PROTIV GAŠENJA KLUBA: Filmski rasplet oko Radničkog

Autor:

Sport

14.01.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trećeligašs OFK Sinđelić iz Niša, kome preti gašenje zbog finansijskih problema, zakazao je vanrednu sednicu Skupštine kluba da preispita odluku o istupanju iz Srpske lige Istok.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Rukovodstvo kluba odlučilo se na takav potez nakon poziva prvog čoveka Radničkog iz Niša Ivice Tončeva i njegovog obećanja da će pružiti svu neophodnu pomoć kako se ne bi ugasio najstariji klub u Nišu, samo tri meseca od proslave 100. rođendana.

- Teška odluka o gašenju kluba i osećaj potpunog poraza bi zbog pomoći Radničkog i Tončeva mogao biti zamenjen osećajem trijumfa jer smo uspeli da spasimo klub od gašenja. Filmski rasplet sudbine našeg kluba biće nam veliki podstrek da redefinišemo i unapredimo Sinđelić, a u tome svakako očekujemo i veliku pomoč Radničkog - navodi se u saopštenju Sinđelića i sportskog direktora Zorana Anđelkovića.

Fudbaleri OFK Sinđelića su u dva navrata igrali Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta stizali do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na 10. mestu tabele Srpske lige Istok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading