Bivši trener Zvezde brutalno zavodi red: Ako kasniš trčiš za autobusom

Autor:

Sport

15.01.2019

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović uveo je strog režim na treninzima Levskog iz Sofije i ne toleriše ni najmanju nedisciplinu, a za one koji se u nju ogluše nema nimalo tolerancije, pa makar oni imali i bogatu biografiju.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Stojanović

Tako je bilo i sa Francuzom Gabrijelom Obertanom, koji je zakasnio na  na trening jer je čekao na pogrešnom mestu ispred hotela, pa je tako Stojanović naredio vozaču da krene, pošto Francuza nije bilo u autobusu.

Kada je primetio autobus kako odlazi Obertan je gotovo kilometar trčao za njim, a njegovi saigrači to zapanjeno gledali. Odlični fudbaler se potom odmah izvinio Stojanoviću rekavši da mu se više neće ponoviti ista greška.

Stojanovićev tim je prvi deo sezone završio na trećem mestu bugarskog prvenstva sa 10 bodova manje od lidera Ludogoreca, a zimske pripreme će obaviti na Kipru gde će im poslednji rival 8. februara biti mu Čukarički. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading