U Juventusu čupaju kosu sa glave zbog Hrvata!

Autor:

Sport

16.01.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Marija Mandžukića je znatno ozbiljnija nego što se to u prvi mah činilo, as Juventusa će verovatno morati na operaciju, a takav scenario odvojio bi ga od terena čak tri ili četiri meseca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić

Hrvatski veteran povredio je butinu na treningu prošle nedelje, a inicijalne dijagnoze nagoveštavale su da će provesti dve do četiri nedelje van igrališta.

Međutim, kako javljaju italijanski mediji povreda je znatno ozbiljnija nego što se pretpostavljalo u prvi mah. Mandžukić će zbog toga morati pod nož i u najboljem slučaju vratio bi se na teren za tri meseca.

Toliko duga pauza mogla bi da ubrza nameru čelnika Juventusa da reaguju na transfer pijaci ovog januara kako bi pronašli zamenu iskusnom napadaču. Trenutno jedina alternativa za hrvatskog golgetera je tinejdžer Moize Kean, a navijači na Tviteru počeli su da prizivaju povratak Gonzala Iguaina sa pozajmice u Milanu.

Ovaj scenario sa Mandžukićem bio veliki udarac za ambicije trenera Maksa Alegrija i tima koji želi da se domogne pehara Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading