Na "Marakani" odahnuli!

Autor:

Sport

24.01.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić potpisaće novi ugovor sa matičnim klubom do leta 2022. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić i Filip Srojković

Ono što je dogovoreno još krajem prošle godine, sutra bi trebalo da dobije i zvaničnu potvrdu potvrđeno je "Mozzart sportu" na "Marakani".

To praktično znači da će snažni centralni defanzivac predvoditi klupske drugove u novom pohodu na šampionsku titulu, kao i u predstojećim evropskim kvalifikacijama. Iako je postojalo interesovanje turskog Trabzona, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je na prozivci istakao da kapiten crveno-belih neće ove zime menjati sredinu.

Jedan od predvodnika Milojevićevog tima je dao reč da će ostati u Ljutice Bogdana. 

Došlo do zbog porodičnog odmora kapitena crveno-belih, potom odlaganja zbog praznika, kao i činjenice da notari nisu radili... Međutim, od ovog petka će odgovorni iz Ljutice Bogdana reći da imaju brigu manje.

RepublikaFoto: Starsport

Sin legendarnog golgetera vratio se u Crvenu zvezdu leta 2017. godine, odigrao je sezonu života u godini kada je Crvena zvezda vratila šampionsku titulu i dočekala evropsko proleće posle 26 godina.

Ove jeseni Savić je kuburio sa povredom tetive i zadnje lože. Odigrao je 17 mečeva u svim takmičenjima. 

Naravno, Vujadin Savić bi poslovu novog ugovora trebalo da dobije i povišicu. On je do sada zarađivao 200.000 evra, što je daleko manje od najplaćenijih igrača tima.

Pokušaće crveno-beli da zadrže i Milana Borjana, naravno mnogo boljim uslovima od trenutnih. Njemu ugovor ističe na leto,uz opciju da automatski bude produžen na još 12 meseci.

Crvena zvezda želi da probije sve limite kada su u pitanju domaći igrači i da sjajnom čuvaru mreže ponudi blizu 500.000 evra na godišnjem nivou. I učini ga najplaćenijim domaćim igračem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading