KOMANDANT RASPAMETIO "DELIJE": Šta zna srce šta su milioni!

Autor:

Sport

25.01.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde zavšila je još jedan jako bitan posao pred nastavak sezone. Štoper crveno-belih i zamenik kapitena Vujadin Savić potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić (levo)

- Dao sam reč upravi još posle utakmice sa Čukaričkim da ću ostati u klubu i da mogu da odem samo ako ponuda koja mi dođe bude baš dobra, koja se ne može odbiti. Bilo je dobrih ponuda, ali nijedna nije bila baš takva da odem iz kluba.

- Ne bih podneo da odem iz Zvezde, a da ne budem tu kada osvojimo titulu i kada nam se pripiše treća zvezdica na grbu. Želim da ostanem da uzmem duplu krunu, da upišem zvezdicu i da konačno dam gol. Nisam nikada dao gol za Zvezdu na zvaničnim utakmicama, dao sam ga na pripremama, a i protiv Dinama iz Vranja, koji je nepravedno poništen zbog nepostojećeg ofsajda. Želim to da ispravim sada i nadam se da ću uspeti - poručio je Vujadin Savić za "Telegraf", koji je objasnio i zašto se toliko dugo čekalo na potpisivanje najavljenog ugovora.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vujadin Savić

- Bio je dogovor da to uradimo odmah kad sam dao obećanje, ali se nije pogodio trenutak da završimo tada papirologiju, pošto sam posle meča odmah išao na odmor s porodicom u Dubai, posle i na Kopaonik i iskoristili smo ovaj period u pauzi između priprema da potpišemo ugovor - objasnio je kapiten crveno-belih.

Jako bitan posao za crveno-bele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading