Zvezda završava još jedan OGROMAN posao!

Autor:

Sport

25.01.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda pored dovođenja fudbalera reševa i pitanja oko produžavanja ugovora sa onima koji su izneli prethodne dve sezone, koje su sigurno najuspešnije u poslednje dve decenije kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Nakon Filipa Stojkovića i Vujadina Savića na red je došao i Milan Borjan, ali gde je zapelo?

Prema saznanjima "Mozzartsporta" čelnici Crvene zvezde bili su više nego konkretni u razgovorima sa odličnim golmanom. Ponudili su mu višegodišnji ugovor (najverovatnije do 2022. godine), koji bi mu garantovao mesečnu zaradu od 40.000 evra. Uz odlične bonuse za trofeje i uspehe na međunarodnoj sceni Borjan bi, prema novom ugovoru, godišnje u Ljutice Bogdana mogao da inkasira 600.000 evra. To je, uostalom i limit kada su u pitanju domaći igrači do koga je Crvena zvezda spremna da ide. Možda je to za srpske uslove faraonski ugovor, ali...

Milan Borjan

Milan Borjan je donekle bio zadovoljan ponudom, ali tražio je tajm-aut kada su u pitanju pregovori. Razlog: želeo je da u novi ugovor ubaci klauzulu po kojoj je slobodan u slučaju da neki od zainteresovanih klubova donese u Ljutice Bogdana ponudu od 500.000 evra. Po sličnom principu Marakanu je ove zime napustio Nenad Krstičić.Odgovornima sa Marakane takav uslov ne ide u prilog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading