PLAĆENI 323 MILIONA, A VEČITO POVREĐENI!

Autor:

Sport

26.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi sa stopalima, meniskusom, istegnućem mišića, člankom, kukom, listovima, primicačem, vratom, metatarzalnom kosti, butinom..

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovo je spisak povreda koje su zadesile dve zvezde svetskog fudbala koje su ukupno plaćene vrtoglavih 323 miliona evra. Geret Bejl (29) i Nejmar (26) ponovo su na bolovanju, pa tako navijači Reala i PSŽ u šali kažu da češće broje propuštene mečeve Velšanina i Brazilca nego njihove golove.

ODOŠE MILIONI

Otkada je stigao na "Santijago Bernabeu" 1. septembra 2013. godine iz Totenhema za tada rekordnu sumu od 101 miliona evra, levonogi krilni napadač doživeo je neverovatnih 18 povreda. Bejl je osvojio četiri Lige šampiona i uz to postigao 98 golova na 212 utakmica, ali ostaje gorak utisak navijača najvećeg španskog kluba da su preplatili Velšanina budući da je odsustvovao nestvarnih 369 dana ili više od godine! Izraženo kroz mečeve, Bejl zbog povreda nije nastupio u 74 zvanična duela za Real. Poslednja u nizu nedaća koje su snašle brzonogog Velšanina jeste povreda lista, zbog koje ga nema u redovima belih još od 4. januara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

DŽABA GOLOVI

Iako ga mnogi optužuju da je najveći folirant u svetu fudbala, Nejmaru majstorstvo niko ne može da ospori. Ipak, od 222 miliona evra plaćenog igrača očekuje se da, uz davanje golova, bude i redovno na terenu, što se za bivšeg asa Barselone ne može reći. Napadač PSŽ, čiji je član od 3. avgusta 2017. godine, ima već deset povreda, zbog kojih ga 160 dana nije bilo u sastavu "svetaca", odnosno na 29 utakmica. Brazilski napadač u 52 meča za šampiona Francuske tresao je mreže 48 puta, ali navijači tima sa Parka prinčeva ponovo imaju glavobolje jer ne znaju koliko će ga dugo sa terena odvojiti nova povreda stopala.

 

BEJL U REALU

Utakmica 212

Golova 98

Povrede 18

Propušteni mečevi 74

Dana odsustvovanja 369

 

 

Nejmar u PSŽ

Utakmica 52

Golova 48

Povrede 10

Propušteni mečevi 29

Dana odsustvovanja 160

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading