LJUDINA: Zvezda Čelsija ponudila da finansira nastavak potrage za Salom!

Autor:

Sport

26.01.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante se ponudio da finansira nastavak potrage za Emilijanom Salom i pilotom, o kojima se ništa ne zna od ponedeljka kada je avion na putu iz Nanta za Kardif nestao sa radara.

Emilijano Sala

Uprkos ogromnim naporima brojnih spasilačkih službi i potrage, u koju su se uključili i privatni avioni i brodovi, nije napravljen nikakav pomak.

Policija iz Gernsija je pre dva dana saopštila da je otkazala potragu, a kada je za to saznao omaleni Francuz je rešio da deluje. Naime, on je spreman da iz sopstvenog džepa plati spasiocima i obezbedi potrebnu opremu za pronalaženje nestalih. Kante i Sala su bili saigrači u Kaenu u periodu od 2013. do 2015. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ngolo Kante

Iz dana u dan na svetlo dana izlaze brojni detalji koji su šokirali javnost širom planete, ali još uvek i pored detaljne istrage nije pronađen nijedan materijalni dokaz i trag o nestaloj letelici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading