Gde god pođe, u Juventus dođe: Bivši Sergejev saigrač po treći put u "staroj dami"!

Autor:

Sport

26.01.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Lacija Martin Kaseres će po treći put postati igrač Juventusa nakon što je pristao da sevrati u "staru damu" za 600.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/martincaceres_7
Martin Kaseres ponovo u Juventusu

Prema pisanju italijanskih medija, Kaseres će do kraja današnjeg dana završiti transfer u Juventus i tako po treći put potpisati ugovor s aktuelnim italijanskim prvakom. Kaseres je trenutno na lekarskim pregledima.

Iskusni Urugvajac je za Juventus igrao tokom sezone 2009/10, a vratio se i dve godine kasnije. Sa crno-belima iz Torina je osvojio četiri Scudetta.

Povrede su ga sprečile da postane standardan član početne postave "biankonera", pa je u potrazi za većom minutažom igrao za Sautempton, Veronu i Lacio, a sada za zaista skromnu cifru ponovo u Juventusu.

Podsetimo, Kaseres je stigao u Evropu 2007. godine, a od tada je bio član Viljareala, Rekreativa Uelve, Barselone, Juventusa, Sevilje, Sautemptona, Verone i Lacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading