CRNO-BELA STREPNJA: Evo kada Gomeš odlazi iz Partizana!

Autor:

Sport

27.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Rikardo Gomeš želi u Humskoj da ostane do kraja sezone, jer smatra da je to najbolje i za njega i za klub.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Nekoliko inostranih klubova već ove zime želelo je da dovede napadača sa Zelenortskih Ostrva, ali on ističe da mu je lepo u Humskoj i da za sad ostaje.

- Da, javili su se neki klubovi, međutim, u ovom trenutku mislim samo na Partizan. Želim da završim sezonu sa crno-belima. Dobro mi je ovde. Hoću da ostanem. Tako je bolje za mene. Ma, i za klub je tako bolje - kaže Gomeš.

Njegova želja je da nakon odlaska iz Partizana zaigra u Španiji ili u Engleskoj, koje su po mnogima najjače fudbalske lige na svetu.

- Ako se pokažem dobro u nastavku prvenstva možda će se i neki jači klubovi javiti. Znate, postoje države u kojima želim da se oprobam, kao što su Španija i Engleska. Premijer liga je najbolja na svetu. Boriću se da pređem tamo - naglašava Rikardo.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan za prvoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje 15 bodova, ali Rikardo ne odustaje od borbe za titulom prvaka Srbije.

- Sve dok imamo matematičke šanse, borićemo se. Na kraju sezone ćemo videti šta će nam takav pristup doneti. Moramo dobro da se pripremimo. Poenta je da budemo bolji nego jesenas i da ne dozvolimo neke greške. Postaraćemo se da dobijemo što više utakmica, da remije svedemo na
minimum - rekao je Partizanov špic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading