Još jedan odlazak iz Zvezde?

Autor:

Sport

26.01.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je dobar deo prelaznog roka već završila. Dovedena su pojačanja Milunović, Vulić i Vukanović. Priključen je Jirka. Blindirani su Savić i Stojković. Prodati su Krstičić, Degenek i Milić. Okončana je neuspešna pozajmica Stojiljkovića, a pozajmicom je rešen status rezerviste Melega i autsajdera Ze Markosa. Kaparisana su i neka pojačanja za kaljenje i razigravanje poput Vidića i Krstevskog.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ali posao još nije završen. Čeka se rasplet pregovara sa Milanom Borjanom, čeka se neko ko će preuzeti rizik sa skupocenim promašajem Kafuom, a čeka se i neka ponuda koja se ne odbija za Milana Rodića. Među igračima čiji status još nije potpuno definisan je i Branko Jovičić.

Iako se neumorni vezista ove zime nije često pominjao, situacija je takva da će konačna odluka o njegovoj budućnosti u Crvenoj zvezdi biti doneta u narednim danima. Ili će biti prodat ili će produžiti ugovor, saznaje "Mozzartsport".

Jovičić je došao u Zvezdu pre godinu i po dana u transferu teškom 500.000 evra i opravdao je ulog. Ugovor ga za crveno-bele veže još godinu i po dana. Što znači da je klub sa Marakane miran i neće biti u situaciji kao sa Krstičićem. Ali u upravi Crvene zvezde razmišljaju na duže staze i žele da do početka drugog dela sezone što pre razjasne situaciju oko povremenog reprezentativca Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić

Ako stigne neka dobra pronuda ove zime, Jovičič je na prodaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading