Mihajlović preuzima italijanskog prvoligaša?

Autor:

Sport

27.01.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalan poraz od Frozinonea je bio i poslednji meč za Filipa Inzagija na klupi Bolonje. Kluba sa Dal’ Are je doživeo šesti poraz na poslednjih osam utakmica, za pobedu u Seriji A ne zna već 14 uzastopnih mečeva, nalazi se u zoni spadanja i smena legendarnog golgetera je bilo jedino rešenje. A već je poznato i ko će najverovatnije naslediti Inzagija na klupi italijanskog prvoligaša – Siniša Mihajlović!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Već nedeljama je provejavalo da bi Miha mogao da nasledi Pipa, a danas italijanski mediji potvrđuju da je dogovor postignut. Bolonja je odmah posle poraza rešila da smani Inzagija i da aktivira dogovor koji je još ranije napravila sa Mihajlovićem.

Srpski stručnjak se tako posle godinu i dvadesetak dana vraća na kormilo jednog italijanskog prvoligaša. Prošle godine u januaru je smenjan sa funkcije šefa stručnog štaba Torina. Pre toga je radio u Milanu, Sampdoriji, kao selektor Srbije, u Fiorentini, Kataniji i baš Bolonji gde je započeo samostalnu trenersku karijeru posle uloge asistenta Robertu Manćiniju u Interu.

Siniša Mihajlović

Mihajlović je trener Bolonje bio od novembra 2008. do aprila 2009. godine. Početak karijere u Bolonji mu je obeležila serija od pet remija zbog kojih je dobio nadimak Mister X. Kada je Bolonja ušla u zonu ispadanja, smenjen je i na njegovo mesto je došao Đuzepe Papadopulo koji je uspeo da sačuva Bolonju u Seriji A.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading