Republika u Turskoj sa Zvezdom: OTKRIVAMO - Sprema li se još jedan odlazak sa "Marakane"?

Autor:

Sport

28.01.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Branka Jovičića je još neizvesno da li ostaje na "Marakani". Defanzivni vezista ima ugovor do juna 2020. godine, ali moglo bi lako da se desi da do kraja zimskog prelaznog roka ipak napusti redove srpskog šampiona.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Branko Jovičić na pripremama u Antaliji!

Jovičić je otkrio planove crveno-belih od kojih ne odstupaju ni po koju cenu.

- Navikli smo što se šefa i njegovih priprema tiče, ništa drugačije nego letnje pripreme. Što se tiče pritiska, svi znamo kakav je Zvezda klu, bilo Evropa bilo domaće prvenstvo zalaganje je isto pošto smo pred sebe postavili težak zadatak, da osvojim duplu krunu. Znate kako smo prošle godine ispali od Mačve. Ove pripreme služe da se maksimalno dobro uigramo, imamo 5 dobrih utakmica i da nastavimo po planu- započeo je Jovičić.

Kolaju  priče  da će crveno-beli da prodaju Jovičiča, ukoliko dobiju primamljivu ponudu, ali Jovičić je jasan po topm pitanju.

- Vidim da se u poslednje vreme pisalo da li ću produžiti ugovor ili otići z kluba. Moja najveća želja je, ako se ja pitam da ostanem u Zvezdi. Mislim da ja kao igrač i ekipa možemo dosta da napredujuemo, drago mi je što su neki igrači produžili ugovore i želeo bih da ostanemo zajedno, mi smo kao velika porodica- jasan je reprezentativac Srbije.

Crveno-beli su daleko isred najvećih rivala, ali on smatra da prednost nije nedostižna.

- Mi ne pričamo o tome, imamo zadatak, dupla kruna, idemo utakmicu po utakmicu, idemo na pobedu, Zvezda ne trpi loše rezultate, jasnu su nam ciljevi- jasan je Jovičić.

RepublikaFoto: Promo foto

Zvezdin defanzivac je zadovoljan novajlijama sa kojima se vrlo dobro poznaje i kako je rekao svi im pomažu da se ukope u crveno-belu porodicu.

Mislim da je Zvezda odradila pravi posaodošli su Vukanović i Vulić, prihvatamo ih na najbolji mogući način, Mulunovića odavno poznajem i smatram da je pravo pojačanje u ovim trenucima- zaključio je Jovičić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading