Čelsi dovodi napadača iz četvrte lige?!

Autor:

Sport

28.01.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gonzalo Iguain se čekao celo leto, ali uprava Čelsija u senci je spremala još jedno pojačanje u napadu. Istina, ne tako bombastično. Lokalni mediji prenose da su Plavci na pragu potpisa sa skoro pa anonimnim Antoanom Semenjom iz drugoligaša Bristol Sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

I da sve bude još čudnije, Semenjo je jesenas igrao na pozajmici u Njuport Kauntiji u Ligi dva, odnosno četvrtom rangu takmičenja u fudbalskoj piramidi Engleske?! Tamo je na 32 utakmcie postigao šest golova što je očigledno bilo dovoljno da skauti velikih klubova primate njegov talenat.

Navodno, interesovao se i Mančester junajted, ali je Čelsi po svemu sudeći bio konkretniji. Transfer će koštati oko 1.000.000 funti (1.150.000 evra) što je u današnjim razmerama, najblaže rečeno, sića. Bar kad su u pitanju klubovi poput Čelsija.

Naravno, Semenjo će isprva igrati za mladi tim Čelsija, ali kako je momku rođenom na pravoslavni Božić 2000. već 19 godina jasno je da će uskoro konkurisati i za najjači sastav Plavaca. S tim da ga niko tamo i ne vidi, bar ne u doglednoj budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading