Kad Siti igra, pucaju "petarde"!

Autor:

Sport

26.01.2019

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u peto kolo FA kupa, pošto su na svom terenu pobedili Barnli sa 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Siti je poveo u 23. minutu golom Gabrijela Žesusa, drugi gol postigao je Bernardo Silva u 52, dok je Kevin De Brujne strelac bio u 61. minutu. Fudbaler Barnlija Kevin Long postigao je autogol u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je Serhio Aguero pogotkom u 85. minutu iz penala.

Siti je dominirao tokom celog meča protiv Barnlija, koji je igrao u kombinovanom sastavu i nije uspeo da šutne u gol protivnika.

Fudbaleri Votforda izbacili su Njukasl iz takmičenja pobedom na Sent Džejms parku od 2:0. Golove su postigli Andre Grej u 61. i Ajzak Sakes u 90. minutu.

U peto kolo plasirao se i Derbi, pošto je kao gost pobedio Akrington sa 1:0, Svonsi je bio bolji od Džilingema sa 4:1, a Donkaster je na svom terenu pobedio Oldam sa 2:1.

Četiri utakmice završene su nerešenim rezultatima, pa će ekipe igrati drugi meč. Brajton i VBA odigrali su 0:0, Midlsbro-Njuport 1:1, Portsmut-Kvins Park Rendžers 1:1 i Šruzberi-Vulverhempton 2:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading