SKANDALOZNA PREPISKA! Kapiten: Neću da nameštam - Predsednik Slobode: Ne ideš na pripreme!

Autor:

Sport

29.01.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme bez igrača i trenera, fudbaleri "žicaju" za kafu, kasne plate, otkazuju se stanovi, igrači napuštaju klub...

RepublikaFoto: freeimages.com/
Ilustracija: Foto

To je po rečima pobunjenih fudbalera trenutno stanje u užičkoj Slobodi, koja je nekada pretila Partizanu i Crvenoj zvezdi, a danas je u zoni ispadanja iz Prve lige Srbije.

Nemanja Obrenović, donedavno kapiten, napustio je sredinom januara klub sa Đetinje nezadovoljan uslovima za rad, finansijskom krizom i tretmanom igrača.

Obrenovićevo obraćanje javnosti pre desetak dana nije bilo prijatno, a sada se na društvenim mrežama pojavila i navodna prepiska Slobodinog deteta Ivana Petrovića sa predsednikom kluba Božidarom Opačićem. 

-...Po gradu se priča da će biti nameštanja utakmica. Što se toga tiče ja ni u kakvu priču neću ulaziti. Mogu slobodno da ostvim traku i opremu. Nemojte pogrešno da me razumete, ne kažem da vi učestvujete u bilo čemu, samo ponavljam da sam čuo da će to da se radi. Čisti da znate - napisao je između ostalog Petrović u poruci navodno upućenoj Opačiću.


Posle pet sati usledio je i odgovor: 

-...Poslao sam Upravom odboru tvoju poruku, nismo za dalju saradnju s tobom... Ne ideš sutra na pripreme...-navodno je napisao Opačić.

 

Veoma brzo se oglasio i Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”. 

- Ovo je ispod svakog nivoa i velika sramota za klub koji nam je dao Nemanju Vidića, Radomira Antića, Mikija Rajevca, Nikolu Maksimovića, itd... Ovde ima elemenata diskriminacije i mobinga. Podrška za igrače, znam kako se osećaju jer sam i sam doživljavao slično, ali nikada ovako - tvrdi Poledica. 

Nemanja Obrenović je prvi javno otkrio šta se dešava u Slobodi, kada se nedavno obratio javnosti otvorenim pismom. 

- Od mog dolaska u klub oterano je šest igrača iz prve postave, šest dobrih igrača, bez kojih smo ostali praktično sa decom i igračima koji jednostavno nisu kalibra Prve lige Srbije. Noć pred utakmicu u Beogradu bio sam izbačen iz svog stana pošto klub nije platio jedan dinar stanodavcu, kao i ostali igrači koji su živeli u okolnim stanovima. Sa sve koferima noć pred meč odlazim kući jer prosto nemam gde da spavam, dok ostali momci se vraćaju u jednu čuvenu "žutu kuću", jedno neuredno mesto nedostojno života u njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading