OŽEGOVIĆA OTERALI IZ HUMSKE: Niko me nije pozvao iz kada sam otišao, a igrao bih džabe za Partizan!

Autor: Beogradski mediji

Sport

29.01.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana na pozajmici u Arsenalu iz Tule Ognjen Ožegović kaže da ga niko iz kluba nije zvao otkako se preselio u Rusiju, ali i da bi, "kao partizanovac od rođenja uvek došao u Partizan da igra za džabe".

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Kada je dolazio u Partizan izazvao je pravu buru, jer je bio igrač Crvene zvezde i na društvenim je prozivao komšije. 

Ognjen Ožegović je u Partizanu odigrao ukupno 56 utakmica i postigao 16 golova, otišao je u septembru 2018. godine u Arsenal iz Tule, ostavivši emotivnu poruku: "Hvala ti, crno-bela ljubavi!"

U intervjuu za beogradske medije Ožegović je rekao da je bio prinuđen da potraži novu sredinu, jer je bio "sklonjen iz Partizana" i otkrio da je prošlog leta Partizan odbio ponudu od jednog kluba iz Francuske za njega u visini od 800.000 evra.

Ožegovića Partizan nije prodao Arsenalu iz Tule. Otišao je tamo kao pozajmljen igrač crno-belih, sa kojima ima ugovor još godinu i po dana.

RepublikaFoto: Starsport

- Vratiću se na leto, javiću se u klub. Ako ljudi iz uprave nisu računali na mene ove sezone, ne vidim da će na mene računati sledećeg leta. Mislim da ću opet na transfer-listu- Ali, ako budu računali na mene, uvek sam tu da pomognem. I ako bude opcija da me prodaju, izabraću najbolju za Partizan- rekao je Ožegović.

Njegov dolazak u Partizan bio je, rekosmo, buran, a on ističe da je oduvek navijač Partizana i da bi za Partizan igrao besplatno.


- Najbolji prijatelji i porodica znaju da sam od malih nogu navijao za Partizan i da je crno-beli dres bio moj san. Iskreno, u tom trenutku, kada sam dolazio, nisam razmišljao o pritisku, a svi znamo kako je to bilo medijski ispraćeno. Meni je bilo bitno samo da dođem, novac me nije interesovao. Bio sam na putu za aerodrom, trebalo je da odem u Rusiju, kada me je pozvao Partizan. Došao sam za tri puta manje para. I ne žalim! Kad bih se jednog dana obezbedio, za Partizan bih igrao za džabe! Bez dileme!- rekao je Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading