Gobeljić: Preciznije šutiram od Pavkova!

Autor:

Sport

31.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ne bira pozicije u timu. Svejedno mu je da li će igrati desnog ili levog beka, po krilu ili u centralnom delu veznog reda. Od dolaska iz Napretka u leto 2017. godine Marko Gobeljić (26) prihvatio je kao niko pre njega ulogu istinskog univerzalnog vojnika Crvene zvezde. Beskompromisni borac osvojio je požrtvovanjem i sjajnim golovima srca "Delija", a u nastavku sezone ima dva cilja.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Marko Gobeljić

- Dupla kruna mi je apsolutni prioritet, žao mi je što nam je izmakao Kup prethodne sezone. Osim oba domaća trofeja, sanjam i gol u večitom derbiju i scenu kako trčim do severne tribine naše Marakane da podelim radost sa navijačima. Igraću gde god mi to kaže trener Vladan Milojević, samo da pobedimo Partizan 27. februara - svestan je sve prisutnije tenzije oko najveće utakmice srpskog fudbala popularni Gobelja.

Odličan prvi deo sezone u kojem je na 20 mečeva u svim takmičenjima postigao pet golova, mahom udarcima iz daljine, samo su potvrdili kakvu haubicu ima rođeni Kraljevčanin.

- Možda Milan Pavkov i Nenad Milijaš imaju jači šut od mene, ali moj je precizniji. Nije sve u snazi, nešto je i do tehnike - kroz osmeh rekao je Gobeljić.

Foto: Promo foto

Marko veruje da će i pored odlaska standardnih prvotimaca Miloša Degeneka i Nenada Krstičića Zvezda biti moćna i na proleće.

- Odlična pojačanja smo dobili ove zime. Vulića muči povreda, dok su se Nemanja Milunović, Erik Jirka i Aleksa Vukanović sjajno uklopili. Slovak je neverovatno fizički spreman, čini mi se da može da trči neprestano tri dana. Milunović je odličan štoper i verujem da ćemo nastaviti da dominiramo u nastavku sezone - samouveren je Gobeljić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading