Voždovac sakuplja bivše igrače "večitih"

Autor:

Sport

01.02.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoricu novih igrača angažovao je FK Voždovac u tekućem prelaznom roku. Jedno od pojačanja stiglo je iz Partizana, drugo je nekadašnji igrač Crvene zvezde, pa "Zmajevi" sada u timu imaju pravu malu legiju bivših igrača "večitih".

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
FK Voždovac

Naredno pojačanje Voždovca mogao bi da bude još jedan bivši fudbaler Partizana koji bi za ekipu Dragana Aničića predstavljao ono iz kategorije "kapitalnih".

Portal "Mozzartsport" preneo je da Voždovac do kraja zimskog prelaznog roka želi da angažuje Alena Stevanovića (28) koji je već pet meseci bez angažmana.

Bivši fudbaler Radničkog iz Obrenovca, više italijanskih klubova i Partizana, nastupao je prošle godine za japanski Šonan Belmare, ali je sredinom prošlog septembra napustio pomenuti klub.

Ukoliko dođe do dogovora Stevanović bi na vrh TC "Stadion" u Zaplanjskoj stigao kao slobodan igrač, a Voždovac bi dobio ogromno pojačanje u borbi za plej-of.

U dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka "Zmajeve" su pojačali Predrag Sikimić, Dušan Matović, Strahinja Bošnjak i Dragoljub Srnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading