Zvezda pronašla novog beka u svojim redovima!

Autor:

Sport

05.02.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju četvrti meč na pripremama u Tuskoj, a protivnik je makedonski Rabotnički. Trener crveno-belih Vladan Milojević odlučio je da eksperimentiše u ovoj proveri pa je tako šampion Srbije dobio novu opciju na poziciji desnog beka.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Iako ovo nije prvi put da trener Zvezde ovako ekseperimentiše, može se zaključiti da je posle Slavoljuba Srnića koji se takođe okušao kao bek, odnosno Filip Stojković kao štoper, tim iz Ljutice Bogdana dobio novi "izum" - Milana Jevtovića.

Nekadašnji fudbaler Rozenborga meč sa Rabotničkim započeo je na novoj poziciji, a kako u dosadašnjem delu sezone nije dobio adekvatnu minutažu, možda će pred novim izazovima uspeti da iz postave istisne standarnog Filipa Stojkovića, a uskrati tek pristiglog Milana Gajića da pokaže zašto je obukao crveno-belu "dvojku".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milan Jevtović

Konkurencija nekada ume da bude jako zdarqava, a očigledno da je to i Milojevića politika. Dok je njega, u Zvezdi ne moraju da se brinu za neupražnjene pozicije u ekipi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading