Goreće teren u bici za Madrid

Autor: B. P.

Sport

08.02.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitka za Madrid obeležiće vikend u španskom prvenstvu. Atletiko i Real ukrstiće u subotu koplja u derbiju 23. kola Primere (16.15 Sportklub 1) u meču u kojem će "jorgandžije" na svom terenu pokušati da savladaju gradskog rivala i nastave poteru za vodećom Barselonom, koja ima šest bodova prednosti.

RepublikaFoto: twitter.com/Arab_News
FK Atletiko Madrid FK Real Madrid

S druge strane, "kraljevi" će sve učiniti da pokvare slavlje domaćinu i eventualnim trijumfom preskoče ekipu koju sa klupe vodi Dijego Simeone. Popularni Čolo se ne boji izazova, ali zna odakle dolazi najveća i pretnja i koga će morati da sačuvaju u redovima gostiju.

- Luka Modrić će biti glavna pretnja. On je njihov najbolji igrač - rekao je Dijego.

Osim u Španiji, veliki derbi igraće se i u Engleskoj. Mančester siti u nedelju (17.00, Sport klub 1) dočekuje Čelsi, a trener "građana" Pep Gvardiola ističe da njegovu ekipu očekuje meč u kome moraju da budu na visokom nivou.

- Čelsi zna šta radi i to radi na odličan način. Dobra organizacija, defanzivno i ofanzivno. Moramo da igramo kao da je finale nekog takmičenja - rekao je Gvardiola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading